Pečieme dokonalé pôžitky. Vychutnajte si ten rozdiel.
Pôžitok chutí a zdravie z tradičných receptúr pre celú rodinu
Previous slide
Next slide

Naše predajne
Odberné miesta e-shop

Nad jazerom, Ždiarska 17
(v OC ŽDIAR, pri Bille, vedľa Milk Agro)

Po – Pia od 6:00 do 20:00 hod.
So – Ne od 7:00 do 20:00 hod.

Nad jazerom, Dneperská 3

Po – Pia od 6:00 do 21:00 hod.
So – Ne od 7:00 do 21:00 hod.

OC Astória, Južná trieda 31,
(vedľa pošty)

Po – So od 6:00 do 20:00 hod.

Sídlisko Ťahanovce, Viedenská 1

Po – Ne od 7:00 do 20:00 hod.

Predajňa a Pekáreň Valaliky
Hlavná 37

Po – Pia od 6:00 do 20:00 hod.
So od 6:00 do 18:00 hod.
Ne od 8:00 do 18:00 hod.

Čaňa, Ul. mieru 5
(vedľa kina, naproti Tesco express)

Po – Pia od 6:00 do 20:00 hod.
So od 6:00 do 18:00 hod.
Ne od 8:00 do 18:00 hod.

Naše výrobky nájdete aj vo vašom obchode

Tradičné produkty našej remeselnej pekárne a cukrárne UNI Košice, si môžete vychutnať aj po vašom nákupe v niektorej z našich vlastných predajní v Košiciach či aj v obci Valaliky a Čaňa. Naše výrobky však zakúpite aj v sieti FRESH, Kaufland, Milk Agro, Klas, Jednota, Karmen, CBA a sú zavážané aj pre stravovacie zariadenia v zriadovateľskej pôsobnosti mesta Košice a Košického samosprávneho kraja. Taktiež naše výrobky zakúpite aj vo väčšine ďalších dobrých predajní potravín v Košiciach a Prešove.

Ako nás hodnotíte?

Zuzana
Zuzana
Zobraziť viac
Konečne Eshop ako má byt, prehľadné, intuitívne, ľahké objednanie, pohodlná platba. Trochu negatívne vnímam nemožnost registrácie pre ľahšie objednávanie v budúcnosti. Pri preberaní objednávky na vasej predajni Dneperská - milá obsluha. To najdôležitejšie je ale že koláče nám doma veľmi chutili. Najviac asi Izidor, punčový rez, Kokosová kocka a ešte Makovo jablkový krémeš ale aj Ovocné kocky sú veľmi dobré.
Stefania
Stefania
Zobraziť viac
Za dva tyzdne som si objednala uz dva krat, v praci na Vianocnom vecierku sa ani nie za 10min. po dvoch XL krabiciach len tak zaprasilo. Vsetky zakusky si u nas v praci velmi pochvalovali. Velmi ocenujem skutocnu cerstvost a ze su ozaj ako domace.
Ľudmila P.
Ľudmila P.
Zobraziť viac
Kvalitne retro kolace, fajne, velke a konecne nie umele. Take ako kedysi piekli babky. Ja osobne by som dala viac dzemu do medoveho rezu, ale inak super. Dakujem, ze ste.
Predošlé
Ďalšie

Pekáreň UNI darovala deťom, ženám a seniorom utekajúcim pred vojnou na Ukrajine niekoľko desiatok tisíc kusov pečiva a chleba. Chceme pomáhať aj naďalej, avšak v takomto objeme to už naďalej na vlastné náklady nedokážeme. Práve preto, že vieme aká je táto pomoc potrebná, sme sa rozhodli hľadať riešenia, ako pomáhať aj ďalej. Po zverejnení našej výzvy nás oslovilo niekoľko ľudí a firiem, ktoré nám v tejto dôležitej činnosti chceli pomôcť a tak sme sa rozhodli s pomocou priateľov a nadšencov vytvoriť projekt chliebpreukrajinu.sk